Goa klubin WWW-sivut perustettu.

Moi. Edessäsi näet Goa klubin (GoaFinland) juuri perustetut www-sivut. Sivut tulemaan toistaiseksi olemaan hyvin suppeat, ja niiden tärkein sisältö on toistaiseksi klubin sähköpostilistan ”GoaFinland News” liittymislomake ja viimeisimmän tapahtuman juliste. WWW-sivut ja sähköpostilista perustettiin, koska tiedottamisessa Facebookin kautta on ilmennyt luotettavuusongelmia (tästä lisää erillisessä päivityksessä myöhemmin). Lisäksi haluamme viimeinkin tavoittaa paremmin myös ne kävijät, jotka eivät käytä sosiaalista mediaa.

Jos haluat olla 100% varmasti ajan tasalla Goa klubin tapahtumista, niin kannattaa liittyä listalle. Sähköpostilistalle voi tulla tiedotteita, jotka eivät tule Facebookkiin (esim. UG-bileisiin liittyen). Listalle ei tule tiedotuksia niin usein kuin Facebookin kautta ja listan kaikista viesteistä löytyy alalaidasta ”Unsubscribe” linkki, jolla voi halutessaan erota listasta milloin tahansa. Lista on toteutettu Mailchimp palvelulla.